Céges feliratos mappa, névjegytartó ajándékok

Céges feliratos mappa, névjegytartó ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Csiptetős mappa 8 karakteres számológéppel, 30 lapos, vonalas jegyzettömbbel, 3 belső zsebbel, tolltartóval. Préselt bőr.

Csiptetős A/4 bőr mappa számológéppel

Csiptetős A/4 bőr mappa számológéppel
Csiptetős A/4 bőr mappa számológéppel Csiptetős A/4 bőr mappa számológéppel

Csiptetős A/4 bőr mappa számológéppel megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Csiptetős mappa 8 karakteres számológéppel, 30 lapos, vonalas jegyzettömbbel, 3 belső zsebbel, tolltartóval. Préselt bőr.

Listaár:
7 157 Ft
Kedvezményes ár:
akár 4 795 Ft (21 db-tól)
Megtakarítás:
akár 33%
Cikkszám:
8523-01
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
140 × 80 / 70 × 40 mm
Termékméret:
24 × 31,5 × 1,9 cm
Súly:
0.841 kg
Csomagolás:
Díszdoboz
Csomag:
5 db
Karton:
15 db
Származás:
Kína
Karton méret:
35,5 × 28,5 × 50 cm
Karton súly:
12.615 kg
névjegytartó mappa, feliratos Céges ajándékok
névjegytartó mappa, feliratos Céges ajándékok
névjegytartó mappa, feliratos Céges ajándékok
névjegytartó mappa, feliratos Céges ajándékok

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Mappa, névjegytartó: bőr mappa :: számológépes mappa :: bőr névjegytartó :: fém névjegytartó :: műbőr/textil névjegytartó :: mappa

A konferenciák nélkülözhetetlen kelléke a mappa. A mai kor emberének naponta több tucat fontos papírt kell kezelni, megjegyezni, iktatni és rendezni. Erre kínálunk megoldást mappáink széles termékpalettájával, amelyek számtalan forma, funkció és szín változatban megtalálhatóak. Az egyszerű és olcsó mappáktól az exkluzívabb darabokig a középutat kedvelőek is megtalálják a megfelelő ajándék ötletet. Az ajándékötletek széles tárházát mutatjuk be a Golding Reklámajándéknál. Ebbe a kategóriába tartozó üzleti ajándéktárgyaink között megtalálható az egyszerű mappa, cipzáras vagy bújtatós mappa. Számtalan variációban találhatóak hozzá a kiegészítők: számológép, toll, névjegykártya tartó, regiszter stb. Az egészen kis mérettől a nagyméretű mappáig minden méretben különböző színvariációk is segítenek a megfelelő mappa megtalálásában. Az összes emblémázási technika alkalmazható a mappákon, persze függ a kiegészítők anyagától. A műbőr vagy bőr felületre bátran alkalmazható emblémázási technika a szitanyomás vagy / és a dombornyomás. Ha fémes felület is található rajta, abban az esetben a gravírozás különleges hatása kelthet jó benyomást. A kiegészítőkön a tamponnyomás (pl.: számológép, toll stb.) mellett a szitanyomás (pl.: belső lap stb.) is a megvalósítható emblémázási technikák között szerepel. Ha megvan a kiválasztott mappa, akkor az eredményes tárgyalás alapjait letettük. Megjelenésünket a bennünket körülvevő üzleti tárgyak nagyban befolyásolják, bemutatkozásunkkor ügyelni kell arra, mit közvetítünk saját személyünkről vagy az általunk képviselt cég vagy termékről. Névjegykártyánkat a bemutatkozáskor nyújtsuk át partnerünket. De milyen kellemetlen, amikor zsebünkben matatva, egy rongyos szélű papír fecnit adunk át? Mi a Golding-nál odafigyelünk a részletekre - mert Mi tudjuk, hogy adni öröm, de nem mindegy, milyen állapotba. Ezért névjegykártyatartóink esetében kiemelt figyelemmel válogattunk, hogy minél változatosabbak legyenek, hiszen mindenkinek meg kell találnia az ízlésének megfelelő darabot. Anyaguk általában fém, így egy szép gravírozott felirattal esetleg emblémával igazán személyre szabottá tehetjük. A műbőr vagy bőr termékek esetében dombornyomás, tamponnyomás vagy szitanyomás emblémázási technikával tehetjük személyessé, hogy ideális exkluzív emblémázott reklámajándékként funkcionáljon.

További reklámajándék kategóriák: Táska :: Szerszám, közlekedés :: Ruházat :: Pendrive :: Ruházat-kiegészítő :: Irodaszer :: Elektronika :: Esernyő :: Tárca, kulcstartó :: Írószer :: Konyha :: Óra :: Szabadidő :: Piperecikk :: Étel, ital :: Öngyújtó