Céges feliratos mappa, névjegytartó ajándékok

Céges feliratos mappa, névjegytartó ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Rozsdamentes acél névjegykártyatartó tükrös kiegészítéssel. Kb. 10 névjegy tárolására alkalmas.

New York rozsdamentes acél névjegykártyatartó, ezüst

New York rozsdamentes acél névjegykártyatartó, ezüst
New York rozsdamentes acél névjegykártyatartó, ezüst New York rozsdamentes acél névjegykártyatartó, ezüst

New York rozsdamentes acél névjegykártyatartó, ezüst megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Rozsdamentes acél névjegykártyatartó tükrös kiegészítéssel. Kb. 10 névjegy tárolására alkalmas.

Listaár:
1 388 Ft
Kedvezményes ár:
akár 930 Ft (109 db-tól)
Megtakarítás:
akár 33%
Cikkszám:
19544617
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
74 × 40 mm
Termékméret:
9,3 × 6 × 0,5 cm
Súly:
0.055 kg
Csomagolás:
Díszdoboz
Csomag:
20 db
Karton:
200 db
Származás:
Kína
Karton méret:
24 × 25 × 40 cm
Karton súly:
11 kg
Céges feliratos névjegytartó ajándékok mappa,
Céges feliratos névjegytartó ajándékok mappa,
Céges feliratos névjegytartó ajándékok mappa,
Céges feliratos névjegytartó ajándékok mappa,

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Mappa, névjegytartó: számológépes mappa :: bőr mappa :: műbőr/textil névjegytartó :: fém névjegytartó :: bőr névjegytartó :: mappa

A konferenciák nélkülözhetetlen kelléke a mappa. A mai kor emberének naponta több tucat fontos papírt kell kezelni, megjegyezni, iktatni és rendezni. Erre kínálunk megoldást mappáink széles termékpalettájával, amelyek számtalan forma, funkció és szín változatban megtalálhatóak. Az egyszerű és olcsó mappáktól az exkluzívabb darabokig a középutat kedvelőek is megtalálják a megfelelő ajándék ötletet. Az ajándékötletek széles tárházát mutatjuk be a Golding Reklámajándéknál. Ebbe a kategóriába tartozó üzleti ajándéktárgyaink között megtalálható az egyszerű mappa, cipzáras vagy bújtatós mappa. Számtalan variációban találhatóak hozzá a kiegészítők: számológép, toll, névjegykártya tartó, regiszter stb. Az egészen kis mérettől a nagyméretű mappáig minden méretben különböző színvariációk is segítenek a megfelelő mappa megtalálásában. Az összes emblémázási technika alkalmazható a mappákon, persze függ a kiegészítők anyagától. A műbőr vagy bőr felületre bátran alkalmazható emblémázási technika a szitanyomás vagy / és a dombornyomás. Ha fémes felület is található rajta, abban az esetben a gravírozás különleges hatása kelthet jó benyomást. A kiegészítőkön a tamponnyomás (pl.: számológép, toll stb.) mellett a szitanyomás (pl.: belső lap stb.) is a megvalósítható emblémázási technikák között szerepel. Ha megvan a kiválasztott mappa, akkor az eredményes tárgyalás alapjait letettük. Megjelenésünket a bennünket körülvevő üzleti tárgyak nagyban befolyásolják, bemutatkozásunkkor ügyelni kell arra, mit közvetítünk saját személyünkről vagy az általunk képviselt cég vagy termékről. Névjegykártyánkat a bemutatkozáskor nyújtsuk át partnerünket. De milyen kellemetlen, amikor zsebünkben matatva, egy rongyos szélű papír fecnit adunk át? Mi a Golding-nál odafigyelünk a részletekre - mert Mi tudjuk, hogy adni öröm, de nem mindegy, milyen állapotba. Ezért névjegykártyatartóink esetében kiemelt figyelemmel válogattunk, hogy minél változatosabbak legyenek, hiszen mindenkinek meg kell találnia az ízlésének megfelelő darabot. Anyaguk általában fém, így egy szép gravírozott felirattal esetleg emblémával igazán személyre szabottá tehetjük. A műbőr vagy bőr termékek esetében dombornyomás, tamponnyomás vagy szitanyomás emblémázási technikával tehetjük személyessé, hogy ideális exkluzív emblémázott reklámajándékként funkcionáljon.

További reklámajándék kategóriák: Pendrive :: Írószer :: Étel, ital :: Piperecikk :: Ruházat-kiegészítő :: Irodaszer :: Óra :: Ruházat :: Táska :: Öngyújtó :: Esernyő :: Tárca, kulcstartó :: Szabadidő :: Konyha :: Elektronika :: Szerszám, közlekedés